sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Olkkarissa


 Olkkarissa on taas tavarat pyörineet ympyrää ja jopa Nycistä ostamani Blumen-polttimo pääsi vihdoin esille. Aloevera ei tykännyt suorasta auringosta parvekkeella, joten se siirtyi parvekkeen oven suulle ihastuttamaan ohikulkijaa.

lauantai 10. toukokuuta 2014

Äitienpäiväkukkia

 Minun äiti syö huomenna äitienpäivä ateriaa krysanteemien ja morsiusharsojen kukittamassa kodissa. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille jo etukäteen!

PS2014 ja pari uutta tyynyä


Kävin eilen Ikeassa tutkailemassa PS2014 sarjan picnicpenkkiä ja koska se oli myös luonnossa niin kivan ja näppärän näköinen, niin ostin sen parvekkeelle monikäyttöön. Samalla reissulla ostin myös uuden sinivalkopilkullisen tyynynpäällisen. Alku viikosta poikkesin Itäkeskuksessa ja siellä avatussa H&M Homessa ja sieltä löysin myös täydennystä parvekkeen tyynykokoelmaan. Isoista palmunlehdistä koostuva kuosi iski silmääni heti :-)

maanantai 5. toukokuuta 2014

Anorakki


Poikkesin tänään R-Collectionissa ja löysin sieltä ihanan anorakin. Ensisijaisesti kävin sovittamassa kollarihousuja, mutta näinhän tässä taas kävi, että takki lähti mukaan :-) Toisaalta, kyllä minulla vaje oli myös takkiosastolla, joten hyvä näin. Takki oli hyvin istuva ja kuvio yhdistettynä malliin oli erinomainen kombo. Eikä ole muuten ensimmäinen R-Collectionin takki, joka minulla on, sillä löysin vuosi sitten myös talvitakin kyseiseltä merkiltä.

Kyseessä on tekstiilisuunnittelija Susanna Sivosen ja suunnittelija Lilli Norion minimallistosta, joka sisältää muitakin kivoja tuotteita.